25
Maj
Takohet Këshilli Drejtues i Kolegjit Tempulli

Prishtinë, 25 Maj 2020 Sot në udhëheqjen e Kryetarit, Profesor Muhamed Krasniqit, Këshilli Drejtues mbajti takimin nga distanca. Mbledhja e sotme kalojë në një atmosferë bashkëpunuese, me diskutime të hapura dhe mjaftë konstruktive, me lidhje direkte nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia e Veriut, Serbia, Italia dhe Gjermania. Fillimisht kryetari i njoftojë anëtarët e Këshillit Drejtues me […]

19
Maj
Ligjëratë për studentë “Standardi i origjinalitetit dhe dukuria e plagjiaturës”

Prishtinë, 19 Maj 2020 Kolegji Tempulli në kuadër të përpjekjeve të veta të vazhdueshme për të ofruar shërbime sa më cilësore dhe trajnime shtesë për studentët dhe kursantët e vet, kësaj radhe ka organizuar ligjëratën e hapur me Profesorin Islam Musliu. Bashkëbisedimi virtual me profesorin Musliu është fokusuar në ofrimin e njohurive shtesë për studentët në lidhje me këto […]

18
Maj
Takimi i Këshillit Mësimor Shkencor

Prishtinë, 18 Maj 2020 Takimin e hapi Dekani Prof. Visar Baxhuku dhe pas aprovimit të rendit të ditës filluan diskutimet për mbarëvajtjen e procesit mësimor nga semestri i kaluar, mbarëvajtjen e procesit mësimor dhe provimeve në platformat virtuale (online), procesin e akreditimit institucional, etj. Diskutimin e vazhdojë Prof. Ema Berisha-Krasniqi e cila foli për mbarëvajtjen […]

15
Maj
Ligjëratë për studentë rreth shëndetit mendor gjatë COVID 19

Prishtinë, 15 Maj 2020 Me qëllim të mbështetjes të studentëve gjatë kësaj periudhe karantimi nëpër shtëpi, Tempulli në bashkëpunim me Qendrën për këshillime “Labyrinth” organizojë një ligjëratë online me Drejtorin Ekzekutiv i kësaj qendre, ekspertin e njohur Safet Blakaj. Ligjërata ishte mjaftë interesante dhe zgjoi kureshtje te pjesëmarrësit. Studentët drejtuan shumë pyetje lidhur me pasojat e […]

14
Maj
Dekani, Profesor Baxhuku takon përfaqësuesit e strukturave të Kolegjit Tempulli

Prishtinë, 14 Maj 2020 Në vazhdën e përgatitjeve të nevojshme për procesin e akreditimit institucional të Kolegjit Tempulli, Dekani, Dr. Sc. Visar Baxhuku, në mesditë sot ka takuar përfaqësuesit e programeve studimore të akredituara, përfaqësuesit e Institutit, Zyrës për sigurimin e cilësisë, Zyrës të Sekretares të përgjithshme, Qendrës për zhvillim profesional dhe përfaqësuesen e Këshillit […]

13
Maj
ALUMNI diskuton rreth përkrahjes të studentëve

Prishtinë, 13 Maj 2020 Takimi i sotëm është organizuar me kërkesën e kryetares të Alumnit të studentëve të Tempullit Msc. Dhurata Gela-Braholli. Takimi online kryesisht u fokusua në situatën e krijuar në pandeminë COVID 19 dhe me zhvillimet tjera gjatë kësaj periudhe. Në këtë takim ishin pjesëmarrës edhe zyrtar nga shërbimi studentëve të cilat i […]

12
Maj
Këshilli Akademik vlerëson mbarëvajtjen e procesit mësimor gjatë COVID 19

Prishtinë, 12 Maj 2020 Këshilli Akademik në vazhdimësi dhe me kujdes të veçantë po i ushtron kompetencat dhe përgjegjësitë e veta në funksion të realizimit sa më cilësor të procesit mësimor dhe atij menaxherial. Takimi i sotëm i udhëhequr nga Dekani, kishte për qëllim menaxhimin e punës gjatë situatës me COVID-19, përgatitjen për procesin e […]

11
Maj
Këshilli i Studentëve mban mbledhje nga distanca

Prishtinë, 11 Maj 2020 Këshilli i Studentëve mbajti takimin e radhës nga distanca. Mbledhjen e hapi Kryetarja e Këshillit të Studentëve të Kolegjit Tempulli znjsh. Pranvera Grainca, e cila ju dëshiroj mirëseardhje dhe i falënderoje studentët për angazhimin e tyre të vazhdueshëm sa i përket çështjeve studentore. Ajo pas aprovimit të rendit të ditës, filloj […]

5
Maj
Shërbimet emergjente dhe siguria rrugore gjatë COVID 19

Prishtinë, 5 Maj 2020 Një takim virtual mjaftë interesant po edhe i dobishëm për studentët e Tempullit. Drejtori Klinikës Emergjente të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës Prof. Dr. Basri Lenjani, njëherë edhe mësimdhënës në Kolegjin Tempulli, mbajti një ligjëratë me studentët lidhur me shërbimet emergjente gjatë periudhës me pandeminë COVID 19. Gjatë prezantimit të tij […]

4
Maj
Takim duke respektuar masat e reja COVID 19

Prishtinë, 4 Maj 2020 Në kopshtin e Tempullit sot është mbajtur takimi i parë fizik, pas lehtësimit të masave nga ana e qeverisë lidhur me situatën me COVID 19. Në këtë takim në ambient të hapur mori pjesë edhe Kryetari i Këshillit Drejtues, Dr. Sc. Muhamed Krasniqi, Dekani Dr. Sc. Visar Baxhuku, dy prodekanët Dr. […]