Tempulli dhe University North nga Koprivnica nga Republika e Kroacisë kanë nënshkruar Marrëveshje bashkëpunimi

Tempulli dhe University North nga Koprivnica nga Republika e Kroacisë kanë nënshkruar Marrëveshje bashkëpunimi

  • Date & Time:
    • Janar 29, 2024

Përmes kësaj marrëveshje te dyja institucionet kanë shprehur interes të ndërsjellë për ngritjen e bashkëpunimit duke përfshirë individë nga departamente specifike me programe studimi dhe fusha tjera shkencore. Ky partneritet synon të forcojë lidhjet mes dy institucioneve të arsimit të lartë dhe të krijojë një mjedis të përbashkët për shkëmbimin e dijeve dhe përvojave në fushën e shkencave teknike, teknologjisë dhe inovacionit, nëpërmjet projekteve të përbashkëta, aktiviteteve shkencore dhe shkëmbimeve studentore.
Bashkëpunimi me universitetet nga Kroacia daton qysh nga viti akademik 2001/2002. Ky partneritet do të shërbejë si një shembull i qëndrueshëm për ndërveprimin pozitiv dhe shkëmbimin kulturor në nivelin e arsimit të lartë, duke theksuar se një bashkëpunim i tillë sjellë vlera të ndërsjella dhe inovacion.

Join event

2024-1-29 2024-1-29 Europe/London Tempulli dhe University North nga Koprivnica nga Republika e Kroacisë kanë nënshkruar Marrëveshje bashkëpunimi Përmes kësaj marrëveshje te dyja institucionet kanë shprehur interes të ndërsjellë për ngritjen e bashkëpunimit duke përfshirë individë nga departamente specifike me programe studimi dhe fusha tjera shkencore. Ky partneritet synon të forcojë lidhjet mes dy institucioneve të arsimit të lartë dhe të krijojë një mjedis të përbashkët për shkëmbimin e dijeve dhe përvojave në […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×