Urime Festat e Fundvitit

Urime Festat e Fundvitit

  • Date & Time:
    • Dhjetor 28, 2023
Të dashur studentë, profesorë dhe bashkëpunëtorë
Le të reflektojmë mbi arritjet e këtij viti dhe të planifikojmë me entuziazëm për vitin e ardhshëm. Të gjithë së bashku, bashkë me familjet tuaja, të festojmë dhe urojmë për një fillim të mbarë dhe të suksesshëm të vitit të ri.
Gëzuar festat e fundvitit dhe një Vit të Ri plot me shëndet, lumturi dhe sukses!
Menaxhmenti,

Join event

2023-12-28 2023-12-28 Europe/London Urime Festat e Fundvitit Të dashur studentë, profesorë dhe bashkëpunëtorë Le të reflektojmë mbi arritjet e këtij viti dhe të planifikojmë me entuziazëm për vitin e ardhshëm. Të gjithë së bashku, bashkë me familjet tuaja, të festojmë dhe urojmë për një fillim të mbarë dhe të suksesshëm të vitit të ri. Gëzuar festat e fundvitit dhe një Vit të […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×