Vizitë studimore-praktike në Auto Kaçandolli

Vizitë studimore-praktike në Auto Kaçandolli

  • Date & Time:
    • Qershor 16, 2022

 

Prishtinë 16.06.2022

Studentët e Tempullit së bashku me stafin akademik dhe administrativ realizuan një vizitë studimore – praktike në Autokaçndolli. Në këtë vizitë studentët dhe stafi i Tempullit u pritën nga Besim Sahiti, zyrtar i kompanisë. Gjatë vizitës studentët patën rastin të njihen me funksionimin e kësaj kompanie si në aspektin e shitjes së automjeteve transportuese por edhe çështjen e sigurimit të këtyre automjeteve gjatë procesit të shitjes së tyre. Studentët po ashtu u njoftuan edhe me procesin e riparimit të automjeteve të aksidentuara, në servisin e kompanisë që nga momenti i pranimit të një automjeti deri në momentin e dorëzimit të tij tek klienti. Vizita ishte mjaft e suksesshme dhe në vazhdën e vizitave studimore – praktike të cilat Tempulli është duke i realizuar me studentët në institucione të ndryshme brenda dhe jashtë Kosovës, në kuadër edhe të marrëveshjeve të cilat Tempulli i ka me institucione dhe organizata të ndryshme kombëtare dhe ndërkombëtare.

Join event

2022-6-16 2022-6-16 Europe/London Vizitë studimore-praktike në Auto Kaçandolli   Prishtinë 16.06.2022 Studentët e Tempullit së bashku me stafin akademik dhe administrativ realizuan një vizitë studimore – praktike në Autokaçndolli. Në këtë vizitë studentët dhe stafi i Tempullit u pritën nga Besim Sahiti, zyrtar i kompanisë. Gjatë vizitës studentët patën rastin të njihen me funksionimin e kësaj kompanie si në aspektin e shitjes së […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×