Tempulli përfitues i grantit nga Fondi i Sfidave për Kosovën

Tempulli përfitues i grantit nga Fondi i Sfidave për Kosovën

  • Date & Time:
    • Mars 25, 2022

 

Prishtinë, 25 Mars 2022

Përmes një ceremonie të rastit është bërë ndarja solemne e grantit të cilat janë vlerësuar për financimin.
Profesori Muhamed Krasniqi, drejtor i Akademisë Tempulli së bashku me bashkëpunëtor ishte i pranishëm në eventin e sotëm dhe arriti të zhvilloj disa takime me prijësit dhe përfaqësuesit e institucioneve që mundësuan dhe mbështetën këto projekte. Profesor Krasniqi gjatë takimit me Ministrën e Ministrisë së Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, znj. Arbërie Nagavci, u shprehë falënderues për mbështetjen e ministrisë por edhe për mbështetjen nga Banka Gjermane për Zhvillim (KfW), Ministria Federale Gjermane për Bashkëpunim Ekonomik dhe për ekipin e Fondit të Sfidave, zyra në Kosovë. Në mesin e 23 institucioneve/qendrave trajnuese, projekti i Tempullit së bashku me tri projekte tjera, përzgjidhen fituese të grantit nga Fondi i Sfidave për Kosovën.
Granti i fituar mundëson modernizimin dhe ngritjen e laboratorëve të reja, të cilat do të janë më të avancuarat në vend dhe rajon.

Join event

2022-3-25 2022-3-25 Europe/London Tempulli përfitues i grantit nga Fondi i Sfidave për Kosovën   Prishtinë, 25 Mars 2022 Përmes një ceremonie të rastit është bërë ndarja solemne e grantit të cilat janë vlerësuar për financimin. Profesori Muhamed Krasniqi, drejtor i Akademisë Tempulli së bashku me bashkëpunëtor ishte i pranishëm në eventin e sotëm dhe arriti të zhvilloj disa takime me prijësit dhe përfaqësuesit e institucioneve që mundësuan dhe […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×