San Bernardino, Kaliforni Tempulli merr pjesë në Konferencën shkencore ndërkombëtare

San Bernardino, Kaliforni Tempulli merr pjesë në Konferencën shkencore ndërkombëtare

  • Date & Time:
    • Tetor 15 - 16, 2020

Me datat 15 dhe 16 tetor 2020 nga Organizata Ndërkombëtare për Shëndet, Sport dhe Kinesiologji IOHSK 2020 është mbajtur një konferencë shkencore ku morën pjesë 600 pjesëmarrës nga 46 shtete të botës. Krahas tyre morën pjesë edhe profesorët e Tempullit. Pjesëmarrja e profesorëve nga Kosova është mundësuar pas anëtarësimit të Kosovës në këtë organizatë ndërkombëtare. Organizatorët e kësaj konference premtuan bashkëpunime konkrete në të ardhmen e afërt sidomos në mbështetjen e studentëve të ardhshëm të Tempullit. Tempulli me ndërkombëtarizimin e aktiviteteve të veta ka arritur që në shumë evente ndërkombëtare të kontribuojë në ndërkombëtarizimin e aktiviteteve tona.

Join event

2020-10-15 2020-10-16 Europe/London San Bernardino, Kaliforni Tempulli merr pjesë në Konferencën shkencore ndërkombëtare Me datat 15 dhe 16 tetor 2020 nga Organizata Ndërkombëtare për Shëndet, Sport dhe Kinesiologji IOHSK 2020 është mbajtur një konferencë shkencore ku morën pjesë 600 pjesëmarrës nga 46 shtete të botës. Krahas tyre morën pjesë edhe profesorët e Tempullit. Pjesëmarrja e profesorëve nga Kosova është mundësuar pas anëtarësimit të Kosovës në këtë organizatë ndërkombëtare. […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×