Regjistrimet kanë filluar

Regjistrimet kanë filluar

  • Date & Time:
    • Korrik 7, 2022

 

PROGRAMET STUDIMORE DHE SPECIALIZIMET PËR VITIN AKADEMIK 2022/2023

Aplikimet kanë filluar 👩‍💻👨‍💻

☑️ SIGURIMET DHE MENAXHIMI I DËMEVE NGA AKSIDENTET (BA)

Specializimet:
▪️Sistemet e sigurimeve
▪️Vlerësues i dëmeve
▪️Logjistika dhe shpedicioni

☑️ INXHINERIA E TRANSPORTIT DHE INFRASTRUKTURA (BSC)

Specializimet:
▪️Inxhinieria e trafikut dhe transportit
▪️Inxhinieria infrastrukturore (rrugë, hekurudha dhe hidrologji)

☑️ INXHINERIA E TRAFIKUT DHE SIGURIA RRUGORE (MSC)

Specializimet:
▪️Inxhinieria e trafikut dhe transportit
▪️Siguria në rrugë dhe menaxhimi i aksidenteve

☎️038 222 255📱045 903 903 (Viber/WhatsApp)

Join event

2022-7-7 2022-7-7 Europe/London Regjistrimet kanë filluar   PROGRAMET STUDIMORE DHE SPECIALIZIMET PËR VITIN AKADEMIK 2022/2023 Aplikimet kanë filluar 👩‍💻👨‍💻 ☑️ SIGURIMET DHE MENAXHIMI I DËMEVE NGA AKSIDENTET (BA) Specializimet: ▪️Sistemet e sigurimeve ▪️Vlerësues i dëmeve ▪️Logjistika dhe shpedicioni ☑️ INXHINERIA E TRANSPORTIT DHE INFRASTRUKTURA (BSC) Specializimet: ▪️Inxhinieria e trafikut dhe transportit ▪️Inxhinieria infrastrukturore (rrugë, hekurudha dhe hidrologji) ☑️ INXHINERIA E TRAFIKUT […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×