Për 30 vjetorin 30 bursa

Për 30 vjetorin 30 bursa

  • Date & Time:
    • Shtator 21, 2022
Me rastin e përvjetorit të 30-të jubilar të themelimit, Tempulli ofron 30 bursa të plota për studimet Bachelor për vitin akademik 2022/2023.
Të drejtë aplikimi për bursë kanë vetëm kandidatët të cilët kanë përfunduar shkollimin për instruktor të shoferëve te Tempulli.
Të interesuarit duhet të vijnë te Tempulli dhe të sjellin dokumentet e nevojshme për regjistrim dhe të plotësojnë aplikacionin. Përfitues të bursës do të janë 30 kandidatët e parë që regjistrohen. Afati për aplikim është deri me datë 28 shtator 2022.
Eja edhe Ti në grupin e Tempullistave të rinj
Tel: 038 22 22 55 ose
046 22 22 55 (Viber/WhatsApp).

Join event

2022-9-21 2022-9-21 Europe/London Për 30 vjetorin 30 bursa Me rastin e përvjetorit të 30-të jubilar të themelimit, Tempulli ofron 30 bursa të plota për studimet Bachelor për vitin akademik 2022/2023. Të drejtë aplikimi për bursë kanë vetëm kandidatët të cilët kanë përfunduar shkollimin për instruktor të shoferëve te Tempulli. Të interesuarit duhet të vijnë te Tempulli dhe të sjellin dokumentet e nevojshme për […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×