Tempulli edhe me një doktor shkence në inxhinierinë e trafikut dhe transportit

Tempulli edhe me një doktor shkence në inxhinierinë e trafikut dhe transportit

  • Date & Time:
    • Mars 2, 2020

Tiranë-Shqipëri, 2 mars 2020

Sot është një ditë e shënuar për Kolegjin Tempulli por edhe për shkencat teknike në Kosovë. Dekani i Kolegjit Tempulli, profesor Visar Baxhuku sot me sukses ka përfunduar Ciklin e tretë të studimeve të doktoratës në Universitetin Politeknik të Tiranës.

Komisioni profesional e vlerësojë lart hulumtimin e profesor Visarit i cili padyshim se është një kontribut direkt për shkencën. Profesor Visari është një thesar shkencor i inxhinierisë të trafikut dhe transportit. Profesor Visari është një ndër njohësit më të mirë në vend sa i përket industrisë të sigurimeve të automjeteve dhe sigurisë rrugore.

I gjithë personeli mësimor dhe administrativ së bashku me studentët dhe kursantet tjerë në Kolegjin Tempulli i gëzohen suksesit të Dr. Sc. Visar Baxhuku.

Join event

2020-3-2 2020-3-2 Europe/London Tempulli edhe me një doktor shkence në inxhinierinë e trafikut dhe transportit Tiranë-Shqipëri, 2 mars 2020 Sot është një ditë e shënuar për Kolegjin Tempulli por edhe për shkencat teknike në Kosovë. Dekani i Kolegjit Tempulli, profesor Visar Baxhuku sot me sukses ka përfunduar Ciklin e tretë të studimeve të doktoratës në Universitetin Politeknik të Tiranës. Komisioni profesional e vlerësojë lart hulumtimin e profesor Visarit i cili […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×