Tempulli me shërbime të licencuara të Microsoftit

Tempulli me shërbime të licencuara të Microsoftit

  • Date & Time:
    • Tetor 9, 2021

Në kuadër të digjitalizimit të proceseve të mësimdhënies përveç furnizimit me pajisje të reja teknologjike, Tempulli ka rritur cilësinë dhe sigurinë e shërbimeve digjitale. Tashmë për tërë stafin dhe studentët është në përdorim pakoja e licencuar e Microsoft Office A1 dhe  A3. Përmes kësaj marrëveshje janë siguruar licencat e nevojshme për sistemin operativ ku përveç mundësive tjera softverike mundësohet edhe organizimi i mësimit online përmes Microsoft teams. Pakoja parasheh edhe komunikimin me Bussines Skype të licencuar dhe sisitemin One drive ku secili student për nevoja të studimeve është i pajisur me hapësirë të dedikuar prej 1 TB. 

Join event

2021-10-9 2021-10-9 Europe/London Tempulli me shërbime të licencuara të Microsoftit Në kuadër të digjitalizimit të proceseve të mësimdhënies përveç furnizimit me pajisje të reja teknologjike, Tempulli ka rritur cilësinë dhe sigurinë e shërbimeve digjitale. Tashmë për tërë stafin dhe studentët është në përdorim pakoja e licencuar e Microsoft Office A1 dhe  A3. Përmes kësaj marrëveshje janë siguruar licencat e nevojshme për sistemin operativ ku përveç mundësive tjera […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×