Tempulli nënshkruan Memorandumin e Bashkëpunimit për krijimin e Qendrës rajonale të Ekselencës Hekurudhore

Tempulli nënshkruan Memorandumin e Bashkëpunimit për krijimin e Qendrës rajonale të Ekselencës Hekurudhore

  • Date & Time:
    • Qershor 24, 2023

Doboj, Bosnje dhe Hercegovinë

21 qershor, 2023

Tempulli nënshkruan Memorandumin e Bashkëpunimit për krijimin e Qendrës rajonale të Ekselencës Hekurudhore

Një takim jashtëzakonisht i rëndësishëm që shënon një hap vendimtar drejt krijimit të një Qendre Rajonale Hekurudhore të Ekselencës që do të ofrojë arsimim, trajnim dhe mundësi të avancuara në karrierë për fuqinë punëtore hekurudhore në rajonin tonë. Kjo marrëveshje thekson nevojën kritike për ekspertë të aftë në këtë fushë për çka Tempulli do të kontribuojë me kapacitet e veta institucionale si ofruesi i vetëm i trajnimeve dhe studimeve në trafikun dhe transportin hekurudhor në vend.

Ceremonia e nënshkrimit u zhvillua në qytetin Doboj të Bosnje dhe Hercegovinës ku u mbajt edhe Komiteti i 16-të Teknik për Hekurudhat. Ky komitet shërbeu si një platformë për autoritetet përkatëse, akademinë dhe operatorët/ndërmarrjet hekurudhore që të diskutojnë së bashku temat kryesore me rëndësi për zhvillimin e sektorit hekurudhor.

 

Join event

2023-6-24 2023-6-24 Europe/Podgorica Tempulli nënshkruan Memorandumin e Bashkëpunimit për krijimin e Qendrës rajonale të Ekselencës Hekurudhore Doboj, Bosnje dhe Hercegovinë 21 qershor, 2023 Tempulli nënshkruan Memorandumin e Bashkëpunimit për krijimin e Qendrës rajonale të Ekselencës Hekurudhore Një takim jashtëzakonisht i rëndësishëm që shënon një hap vendimtar drejt krijimit të një Qendre Rajonale Hekurudhore të Ekselencës që do të ofrojë arsimim, trajnim dhe mundësi të avancuara në karrierë për fuqinë punëtore hekurudhore […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×