Tempulli mban takimin e Komitetit të Programeve

Tempulli mban takimin e Komitetit të Programeve

  • Date & Time:
    • Korrik 27, 2023

Sot, më 27.07.2023, Komiteti i programeve të Akademisë Tempulli ka mbajtur takim e radhës me stafin akademik dhe përfaqësuesit e studentëve, anëtar të këtij komiteti.

Në këtë takim u diskutuan disa pika të rëndësishme që kanë të bëjnë me procesin e mbarëvajtjes së mësimit  në Akademi, më konkretisht u diskutua për:

  • Vijueshmërinë e studentëve semestrin veror,
  • Kalueshmërinë e studentëve ne afatin e Prillit dhe Qershorit,
  • Mbarëvajtjen e procesit mësimorë në semestrin veror,
  • Analizën e kërkesave nga takimi me këshillin e partneritetit për rishikimin e programeve studimore të Akademisë për riakdreditim,

Diskutimin e raporteve të sigurimit te cilësisë si dhe pika të tjera të diskutimit të cilat u zhvilluan në frymë konstruktive, me pjesëmarrje në diskutim të gjithë të pranishmëve, përfshijë edhe përfaqësuesit e studentëve.

Një vlerësim i përgjithshëm ishte se procesi mësimor, në të gjitha pikat e cekura më lartë ka qenë në nivel të kënaqshëm dhe u dakordua që të ketë një angazhim edhe më të madhe me qëllim të arritjes së objektivave studimore si nga ana e stafit Akademik ashtu edhe nga ana e studentëve, gjithmonë duke pasur parasysh objektivin e të pasurit të studentit në qendër.

Tempulli falënderon stafin akademik për kontributin e vazhdueshëm.

Join event

2023-7-27 2023-7-27 Europe/London Tempulli mban takimin e Komitetit të Programeve Sot, më 27.07.2023, Komiteti i programeve të Akademisë Tempulli ka mbajtur takim e radhës me stafin akademik dhe përfaqësuesit e studentëve, anëtar të këtij komiteti. Në këtë takim u diskutuan disa pika të rëndësishme që kanë të bëjnë me procesin e mbarëvajtjes së mësimit  në Akademi, më konkretisht u diskutua për: Vijueshmërinë e studentëve semestrin […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×