Tempulli ka nënshkruar Marrëveshje bashkëpunimi me Universidad Autónoma de Baja (UABC) nga Kalifornia

Tempulli ka nënshkruar Marrëveshje bashkëpunimi me Universidad Autónoma de Baja (UABC) nga Kalifornia

  • Date & Time:
    • Maj 5, 2021

Takimet e filluara qysh në vitin e kaluar rezultuan të suksesshme pasi që tashmë është arritur të nënshkruhet marrëveshja në mes të dy institucioneve të arsimit të lartë, e cila siguron bashkëpunim ndërinstitucional ku studentët dhe stafi do të kanë mundësi të realizojnë aktivitete të përbashkëta studimore, hulumtime, shkëmbime akademike, etj. Marrëveshja është nënshkruar nga Presidenti i UABC-së Dr. Daniel Valdez  dhe Dr. Muhamed Krasniqi nga Tempulli. Së shpejti do të mbahet takimi i parë webinar dhe do të caktohet agjenda e aktiviteteve të përbashkëta.

Join event

2021-5-5 2021-5-5 Europe/London Tempulli ka nënshkruar Marrëveshje bashkëpunimi me Universidad Autónoma de Baja (UABC) nga Kalifornia Takimet e filluara qysh në vitin e kaluar rezultuan të suksesshme pasi që tashmë është arritur të nënshkruhet marrëveshja në mes të dy institucioneve të arsimit të lartë, e cila siguron bashkëpunim ndërinstitucional ku studentët dhe stafi do të kanë mundësi të realizojnë aktivitete të përbashkëta studimore, hulumtime, shkëmbime akademike, etj. Marrëveshja është nënshkruar nga […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×