Mbahet takimi i radhës i Këshillit Akademik të Tempullit

Mbahet takimi i radhës i Këshillit Akademik të Tempullit

  • Date & Time:
    • Korrik 29, 2023

Këshilli Akademik i Tempullit ka mbajtur takimin e rregullt të radhës.

Në këtë takim u diskutuan pika të rëndësishme që kanë të bëjnë me procesin e sigurimit të cilësisë, procesin e riakreditimit në të cilin institucioni do të aplikoj për programet ekzistuese dhe programet e reja, si dhe procesin e avancimit të thirrjeve akademike.

Ndër të tjerash u diskutuan edhe kriteret për pranimin e studentëve të rinj për vitin akademik 2023/2024, ku tashmë aplikimet janë të hapura.

Tempulli, vazhdon të mbetët I fokusuar në ofrimin e studimeve cilësore në fushën e transportit, duke qenë institucioni i vetëm privat që ofron këto studime.

 

Join event

2023-7-29 2023-7-29 Europe/London Mbahet takimi i radhës i Këshillit Akademik të Tempullit Këshilli Akademik i Tempullit ka mbajtur takimin e rregullt të radhës. Në këtë takim u diskutuan pika të rëndësishme që kanë të bëjnë me procesin e sigurimit të cilësisë, procesin e riakreditimit në të cilin institucioni do të aplikoj për programet ekzistuese dhe programet e reja, si dhe procesin e avancimit të thirrjeve akademike. Ndër […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×