Agjencia e Statistikave të Kosovës mban sesion informues për studentët e TEMPULLI-it

Agjencia e Statistikave të Kosovës mban sesion informues për studentët e TEMPULLI-it

  • Date & Time:
    • Nëntor 9, 2023

Agjencia e Statistikave të Kosovës mban sesion informues për studentët e TEMPULLI-it lidhur me regjistrimin e popullsisë, ekonomive familjare dhe banesave. Studentët ishin mjaftë kurreshtar në ecurinë e këtij procesi andaj parashtruan shumë pyetje për prezantuesit e ASK-së.

Join event

2023-11-9 2023-11-9 Europe/London Agjencia e Statistikave të Kosovës mban sesion informues për studentët e TEMPULLI-it Agjencia e Statistikave të Kosovës mban sesion informues për studentët e TEMPULLI-it lidhur me regjistrimin e popullsisë, ekonomive familjare dhe banesave. Studentët ishin mjaftë kurreshtar në ecurinë e këtij procesi andaj parashtruan shumë pyetje për prezantuesit e ASK-së. Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×