Tempulli dhe ABEK arrijnë marrëveshje bashkëpunimi 

Tempulli dhe ABEK arrijnë marrëveshje bashkëpunimi 

  • Date & Time:
    • Korrik 15, 2021
Me qëllim te krijimit të rritjes së mundësive shtesë për hulumtim dhe shkencë për nevojat e studentëve dhe personelit mësimdhënës, Tempulli ka arritur marrëveshje bashkëpunimi me Asociacionin e Bibliotekave Elektronike të Kosovës.
Kjo marrëveshje mundëson shfrytëzimin e burimeve dhe materialeve elektronike të nevojshme për përdoruesit e Tempullit.
Gjatë takimit me rastin e nënshkrimit te kësaj marrëveshje përfaqësuesit e Akademisë Tempulli, Bibliotekës Kombëtare të Kosovës “Pjetër Bogdani” dhe Asociacionit të Bibliotekave Elektronike të Kosovës, bashkërisht u zotuan qe te bashkëpunojnë ne aktivitete me interes te përbashkët.
Marrëveshja është nënshkruar nda dy drejtorët e dy institucioneve, znj. Bukurije Haliti në cilësinë e Kordinatores te Asociacionit te Bibliotekave Elektronike të Kosovës dhe Dr. Sc. Muhamed Krasniqi, në cilësinë e Drejtorit të Akademisë Tempulli.

Join event

2021-7-15 2021-7-15 Europe/London Tempulli dhe ABEK arrijnë marrëveshje bashkëpunimi  Me qëllim te krijimit të rritjes së mundësive shtesë për hulumtim dhe shkencë për nevojat e studentëve dhe personelit mësimdhënës, Tempulli ka arritur marrëveshje bashkëpunimi me Asociacionin e Bibliotekave Elektronike të Kosovës. Kjo marrëveshje mundëson shfrytëzimin e burimeve dhe materialeve elektronike të nevojshme për përdoruesit e Tempullit. Gjatë takimit me rastin e nënshkrimit te kësaj […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×