ALUMNI diskuton rreth përkrahjes të studentëve

ALUMNI diskuton rreth përkrahjes të studentëve

  • Date & Time:
    • Maj 13, 2020

Prishtinë, 13 Maj 2020

Takimi i sotëm është organizuar me kërkesën e kryetares të Alumnit të studentëve të Tempullit Msc. Dhurata Gela-Braholli. Takimi online kryesisht u fokusua në situatën e krijuar në pandeminë COVID 19 dhe me zhvillimet tjera gjatë kësaj periudhe. Në këtë takim ishin pjesëmarrës edhe zyrtar nga shërbimi studentëve të cilat i njoftuan të pranishmit për zhvillimet e fundit gjatë periudhën e pandemisë. Kryetarja i njoftojë edhe anëtaret e tjerë të Alumnit lidhur me ndërprerjen e praktikës profesionale të studentëve (në institucione dhe biznese) për shkak të situatës së krijuar dhe kërkojë që studentët të përkrahen dhe të ju ofrohen material dhe informacione të nevojshme deri në momentin e largimit të masave mbrojtëse nga Qeveria Kosovës. Në takim morën pjesë Msc. Dhurata Gela Braholli-kryetare e Alumnit, Msc. Kreshnik Gashi-Zv.kryetar, z. Egzon Hamza-anëtar, z. Liridon Vranovci-anëtar, znj. Edi Berisha Fuga-anëtare, z. Nikoll Marku-anëtar, znj. Anita Gashi-anëtare dhe znj. Arta Sabedini-anëtare.

Në fund të takimit të gjithë anëtarët u pajtuan që takimi e radhës të mbahet se bashku me përfaqësuesin e studentëve dhe Këshillin e Partnerëve për të diskutuar rreth praktikes që mund t’ju ofrohet studenteve në këtë periudhë pandemie.

Join event

2020-5-13 2020-5-13 Europe/London ALUMNI diskuton rreth përkrahjes të studentëve Prishtinë, 13 Maj 2020 Takimi i sotëm është organizuar me kërkesën e kryetares të Alumnit të studentëve të Tempullit Msc. Dhurata Gela-Braholli. Takimi online kryesisht u fokusua në situatën e krijuar në pandeminë COVID 19 dhe me zhvillimet tjera gjatë kësaj periudhe. Në këtë takim ishin pjesëmarrës edhe zyrtar nga shërbimi studentëve të cilat i […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×