Category Archives: Lajme

30
Tetor
  Prezantimi i programeve master

  30 Tetor 2011 Pas fillimit të ligjëratave në të gjitha programet në Nivelin Bachelor, sot në një takim me studentët e regjistruar në studimet pas diplome-Niveli Master, u prezantuan programet akademike. Gjatë këtij takimi është biseduar lidhur me përmbajtjen e programeve mësimore, mësimdhënësit, dinamikën e studimeve etj. Të pranishmit i përshëndeti Prof. Dr. Halil Turku […]

  8
  Tetor
   Vlerësohen rezultatet e nxënies në programin për pyetës-ekzaminer

   08 Tetor 2011 Tempulli si institucion i autorizuar nga MTPT-ja, tash Ministria e Infrastrukturës (MI) përveç programe tjera profesionale të përbashkëta, ka përfunduar me sukses edhe programin për pyetës në provimet për patentë shoferë. Ky shkollim është realizuar në bazë të planprogramit të aprovuar nga MTPT-ja,  lidhur me kushtet dhe kriteret për organizimin e pjesës […]

   7
   Tetor
    Diplomoi kandidati i parë në studimet master

    7, Tetor 2011 Dita e sotme shënon edhe një sukses të veçantë për Tempullin dhe për kandidatin Njazi Selmani (Bachelor i komunikacionit), i cili me sukses mbrojti punimin e diplomës në studimet Master.  Mbrojtja ishte publike, me pjesëmarrjen e studentëve, profesorëve dhe familjarëve të z. Selmani. Punimi i Masterit gjatë muajit shtator 2011 ishte në […]

    7
    Shtator
     Vizitë studimore në Bukuresht, Rumani

     07-11 Shtator 2011 Zyrtarja për Sigurimin e Cilësisë të TEMPULLIT, Gentiana Ahmeti nga datat 07-11 Shtator 2011 mori pjesë në vizitën studimore në Bukuresht të Rumanisë, në kuadër të programit TEMPUS të përkrahur nga WUS Austria, Prishtinë. Pjesëmarrës të tjerë në këtë vizitë studimore ishin zyrtarët e lartë të WUS-it në Prishtinë dhe Graz, dhe […]

     1
     Shtator
      Konkursi për pranimin e studentëve në studimet bachelor dhe master për vitin akademik 2011/2012

      Në vitin akademik 2011/2012 për studimet Bachelor dhe Master në këto programe të akredituara dhe të licencuara: Studimet BACHELOR: Komunikacioni ajror dhe transporti Komunikacioni hekurudhor dhe transporti Komunikacioni rrugor dhe transporti Komunikacioni postar dhe telekomunikacioni Logjistika dhe transporti Studimet MASTER: Transporti Siguria rrugore dhe aksidentet Komunikacioni postar dhe telekomunikacioni DOKUMENTET e nevojshme për regjistrim: Dëftesat […]

      13
      Gusht
       U perkujtua Profesor Arif Krasniqi – themelues i Kolegjit Tempulli

       13 Gusht 2011 Sot në orën 12:00 në Teatrin Kombëtar u mbajtë Akademi Përkujtimore me rastin e njëvjetorit të ndarjes nga jeta të profesor Arif Krasniqit. Familjar, miq, bashkëpuntorë, profesorë dhe studentë sot përkujtuan profesor Arif Krasniqin, si njeri me virtyte të larta, veprat dhe puna e të cilit do të mbesin të pavdekshme. Të […]

       6
       Korrik
        Tempulli akreditohet edhe per tri specializime në nivelin master

        Prishtinë, 6 korrik 2011 Agjencia e Akreditimit të Kosovës dhe Këshilli Kombëtar i Cilësisë, shpallën sot rezultatet e procesit të akreditimit për programet që kanë aplikuar Universitetet Publike dhe Institucionet Private të Arsimit të Lartë. Tempulli këtë vit në bazë të rezultateve të shpallura mund të ofrojë 5 programe të akredituara në Nivelin Bachelor dhe […]

        1
        Qershor
         Qershori, muaji i praktikës profesionale

         1 Qershor 2011 Përveç praktikës së rregulltë gjatë vitit, Tempulli në bashkëpunim me partnerët e vet tash e dhjetë vite organizon praktikën për student në të gjitha programet studimore. Studentët e vitit të parë dhe të dytë të programeve Komunikacion Rrugor dhe Transport, Komunikacion Postar dhe Transport si dhe Komunikacion Hekurudhor dhe Transport gjatë tërë […]

         13
         Prill
          U diplomuan edhe gjenerata e nëntë e instruktorëve të vozitjes

          13, Prill 2011 Tempulli organizoi ceremoninë solemne të ndarjes së diplomave për gjeneratën e nëntë të instruktorëve të vozitjes. Në këtë ceremoni, u çertifikuan tridhjetë instruktorë, të cilët përfunduan me sukses shkollimin për instruktorë të vozitjes për kategoritë “A,” “B, BE,” dhe “C1, C”. Të pranishmëve me një fjalë rasti iu drejtua edhe drejtori z. […]

          9
          Prill
           Vizitë studimore në Kolegjin Universitar Cork në Irlandë

           Dublin, Irlandë 09-14 Prill 2011   Zyrtarja për Sigurimin e Cilësisë të TEMPULLIT Gentiana Ahmeti nga datat 09 -14 Prill 2011 mori pjesë në vizitën studimore në Cork të Irlandës, në kuadër të programit TEMPUS të përkrahur nga WUS Austria, Prishtinë. Pjesëmarrës të tjerë në këtë vizitë studimore ishin zyrtarët e lartë të WUS-it në […]