Vizitë studimore në Universitetin Topkapi, Stamboll

Vizitë studimore në Universitetin Topkapi, Stamboll

  • Date & Time:
    • Maj 17, 2022

 Nga data 09 – 13 Maj 2022, një delegacion i Tempullit në përbërje të Dr. Sc. Muhamed Krasniqi – Drejtor, Dr. Sc. Mevlan Bixhaku Profesor, MSc. Adem Selmani Profesor, dhe Granit Hasimi Koordinator i Qendrës së Trajnimeve, realizuan  një vizitë në Universitetin Topkapi në Stamboll të Turqisë, në kuadër të programit Erasmus +, për shkëmbim të stafit akademik. Gjatë kësaj vizite u mbajtën ligjërata dhe prezantime për studentët e universitetit Topkapi, dhe u zhvilluan takime me menaxhmentin e këtij universiteti, ku u diskutua, për fushat të cilat janë me interes të përbashkët, si dhe për thellimin e bashkëpunimit përmes nënshkrimit të një Memorandumi të Bashkëpunimit.

Join event

2022-5-17 2022-5-17 Europe/London Vizitë studimore në Universitetin Topkapi, Stamboll  Nga data 09 – 13 Maj 2022, një delegacion i Tempullit në përbërje të Dr. Sc. Muhamed Krasniqi – Drejtor, Dr. Sc. Mevlan Bixhaku Profesor, MSc. Adem Selmani Profesor, dhe Granit Hasimi Koordinator i Qendrës së Trajnimeve, realizuan  një vizitë në Universitetin Topkapi në Stamboll të Turqisë, në kuadër të programit Erasmus +, për shkëmbim […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×