Urime Festat e Fundvitit

Urime Festat e Fundvitit

  • Date & Time:
    • Dhjetor 24, 2021
Me rastin e festave të fundvitit, Tempulli nuk do të punojë nga data 27 dhjetor 2021, deri më 10 janar 2022.
Mësimi dhe aktivitetet e rregullta të punës fillojnë më datën 10 janar, 2022.
Ju urojmë pushime të këndshme dhe mbi të gjitha të keni shëndetin.
Shihemi në vitin 2022!
Gëzuar.

Join event

2021-12-24 2021-12-24 Europe/London Urime Festat e Fundvitit Me rastin e festave të fundvitit, Tempulli nuk do të punojë nga data 27 dhjetor 2021, deri më 10 janar 2022. Mësimi dhe aktivitetet e rregullta të punës fillojnë më datën 10 janar, 2022. Ju urojmë pushime të këndshme dhe mbi të gjitha të keni shëndetin. Shihemi në vitin 2022! Gëzuar. Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×