Tempulli, institucion i Akredituar dhe Licencuar

Tempulli, institucion i Akredituar dhe Licencuar

  • Date & Time:
    • Shtator 21, 2021

30 vite pune, nder dhe krenari, ku çdo sukses i juaji ishte mision i yni. Secilit prej jush, mijëra e mijëra, kandidateve, kursanteve dhe studentëve gjithmonë ju jemi mirënjohës për besimin që na keni dhënë për të ju shërbyer juve.
Tempulli si institucioni me traditën më të gjatë në arsimin e lartë privat në Kosovë dhe në rajon, do të vazhdoj të ofroj programe studimore në fushën e Inxhinierisë së Trafikut, Transportit, Infrastrukturës, Sigurisë Rrugore, Planifikimit Urban, Mobilitetit, Logjistikës, Sigurimeve, Shpedicionit dhe dhjetëra programe aftësuese profesionale.
Së bashku me ju, drejt sukseseve të reja.

Join event

2021-9-21 2021-9-21 Europe/London Tempulli, institucion i Akredituar dhe Licencuar 30 vite pune, nder dhe krenari, ku çdo sukses i juaji ishte mision i yni. Secilit prej jush, mijëra e mijëra, kandidateve, kursanteve dhe studentëve gjithmonë ju jemi mirënjohës për besimin që na keni dhënë për të ju shërbyer juve. Tempulli si institucioni me traditën më të gjatë në arsimin e lartë privat në Kosovë […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×