Tempulli është riakredituar!

Tempulli është riakredituar!

  • Date & Time:
    • Korrik 19, 2021

Tempulli ka kaluar me sukses procesin e akreditimit Institucional për tri vitet e ardhshme!
Në mbledhjen e 87-të të Komisionit Shtetëror të Cilësisë (KSHC), të mbajtur më datë 07.07.2021 është riakredituar institucionalisht edhe Tempulli për periudhe 3 vjeçare, 1 tetor 2021 – 30 shtator 2024 (Vendimi institucional i Akademise Tempulli, 2021)
Tempulli është institucioni i vetëm në Kosovë dhe në rajon, me traditë 30 vjeçare që ofron programe studimore dhe trajnime profesionale në fushën e Trafikut, Transportit, Sigurisë Rrugore, Logjistikës, Sigurimeve dhe Shpedicionit.
Tempulli do të vazhdoj të jetë lider për programe dhe trajnime inovative, me staf akademik të kualifikuar të cilët garantojnë profesionalizëm!
Së bashku me ju, drejt sukseseve të reja!

Join event

2021-7-19 2021-7-19 Europe/London Tempulli është riakredituar! Tempulli ka kaluar me sukses procesin e akreditimit Institucional për tri vitet e ardhshme! Në mbledhjen e 87-të të Komisionit Shtetëror të Cilësisë (KSHC), të mbajtur më datë 07.07.2021 është riakredituar institucionalisht edhe Tempulli për periudhe 3 vjeçare, 1 tetor 2021 – 30 shtator 2024 (Vendimi institucional i Akademise Tempulli, 2021) Tempulli është institucioni i […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×