Tempulli dhe FIM organizojnë tryezën “Vlerësimi i gjendjes së sigurisë rrugore nga perspektiva shkencore dhe akademike”

Tempulli dhe FIM organizojnë tryezën “Vlerësimi i gjendjes së sigurisë rrugore nga perspektiva shkencore dhe akademike”

  • Date & Time:
    • Qershor 14, 2021
Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike / Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” dhe Akademia Tempulli, organizojnë tryezën me temën “Vlerësimi i gjendjes së sigurisë rrugore nga perspektiva shkencore dhe akademike”.
Tryeza do të mbahet të enjten me datë 17 Qershor, 2021 nga ora 10:00 deri në ora 12:00 në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike në Prishtinë.
Tryeza e diskutimit do të sjellë reflektimet e panelistëve në këto dy rrafshe:
● Vlerësimi i gjendjes të sigurisë rrugore në vend;
● Perspektiva shkencore dhe akademike e institucioneve përkatëse të arsimit të lartë në përmirësimin e gjendjes së sigurisë rrugore në Republikën e Kosovës.
Qëllimi i kësaj tryeze është bërja bashkë e profesorëve, asistentëve, studentëve, ekspertëve, profesionistëve të fushës dhe përfaqësuesve të institucioneve të thirrura për menaxhimin e sigurisë rrugore në vend.
Ju mirëpresim

Join event

2021-6-14 2021-6-14 Europe/London Tempulli dhe FIM organizojnë tryezën “Vlerësimi i gjendjes së sigurisë rrugore nga perspektiva shkencore dhe akademike” Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike / Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” dhe Akademia Tempulli, organizojnë tryezën me temën “Vlerësimi i gjendjes së sigurisë rrugore nga perspektiva shkencore dhe akademike”. Tryeza do të mbahet të enjten me datë 17 Qershor, 2021 nga ora 10:00 deri në ora 12:00 në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike në Prishtinë. Tryeza e […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×