Tempulli arrin marrëveshje bashkëpunimi me Byronë Kosovare e Sigurimit

Tempulli arrin marrëveshje bashkëpunimi me Byronë Kosovare e Sigurimit

  • Date & Time:
    • Maj 21, 2021

Në mëngjesin e sotëm te dy drejtoret z. Sami Mazreku nga Byroja Kosovare e Sigurimeve dhe Profesor Muhamed Krasniqi nga Akademia Tempulli nënshkruan marrëveshje për bashkëpunim profesional në fushën e sigurimeve. Marrëveshja e bashkëpunimit mbulon fusha me interes te përbashkët në industrinë e sigurimeve me fokus ne ngritjen dhe fuqizimin e te punësuarve ne këtë lëmi si dhe organizimin e Praktikave profesionale dhe ligjëratave të përbashkëta.
Studentëve te Tempullit me qellim të përmbushjes te programeve akademike do të ju mundësohet kryerja e praktikës profesionale ne Kompanitë e sigurimit si anëtarë të byrosë. Kjo marrëveshje është mirëpritur edhe nga studentët dhe personeli mësimdhënës dhe padyshim se përbën një hap te rëndësishëm ne rritjen dhe zgjerimin e njohurive dhe kompetencave te studentëve edhe ne fushën e sigurimeve.

Join event

2021-5-21 2021-5-21 Europe/London Tempulli arrin marrëveshje bashkëpunimi me Byronë Kosovare e Sigurimit Në mëngjesin e sotëm te dy drejtoret z. Sami Mazreku nga Byroja Kosovare e Sigurimeve dhe Profesor Muhamed Krasniqi nga Akademia Tempulli nënshkruan marrëveshje për bashkëpunim profesional në fushën e sigurimeve. Marrëveshja e bashkëpunimit mbulon fusha me interes te përbashkët në industrinë e sigurimeve me fokus ne ngritjen dhe fuqizimin e te punësuarve ne këtë […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×