Tempulli akreditohet për Modulin profesional ECO NGASJA

Tempulli akreditohet për Modulin profesional ECO NGASJA

  • Date & Time:
    • Shkurt 22 - Gusht 11, 2022

Prishtinë, 22.02.2022

Këshilli Drejtues (KD) i Autoritetit Kombëtar të Kualifikimeve (AKK), në mbledhjen e datës 22.02.2022 ka akredituar Akademinë Tempulli për Modulin “ECO Ngasja”. Ku akreditim dhe validim i këtij moduli është në kuadër të ri-akreditimit të Kualifikimit kombëtar profesional “Instruktor i shoferëve”. ECO ngasja tashmë do të ofrohet edhe në Kosovë nga Tempulli, si trajnim i akredituar sipas kushteve të akreditimit dhe Autorizimit të Ministrisë së Infrastrukturës, sipas Udhëzimit Administrativ nr. 21/2017 për mbajtjen e trajnimeve dhe seminareve për Instruktor të shoferëve.

Ofrimi i këtij Moduli profesional do të ju shërbej të gjithë instruktorëve (dhe jo vetëm) që të ushtrojnë profesionin e tyre, me qëllim të zgjerimit të njohurive të reja në ngasjen ekonomike dhe do të ndikojë në zhvillimin e tyre të vazhdueshëm profesional.

Ky trajnim plotëson edhe kushtet ligjore të vijimit të seminarit për ripërtrirjen e Licencës së Instruktorit të shoferëve.

Join event

2022-2-22 2022-8-11 Europe/London Tempulli akreditohet për Modulin profesional ECO NGASJA Prishtinë, 22.02.2022 Këshilli Drejtues (KD) i Autoritetit Kombëtar të Kualifikimeve (AKK), në mbledhjen e datës 22.02.2022 ka akredituar Akademinë Tempulli për Modulin “ECO Ngasja”. Ku akreditim dhe validim i këtij moduli është në kuadër të ri-akreditimit të Kualifikimit kombëtar profesional “Instruktor i shoferëve”. ECO ngasja tashmë do të ofrohet edhe në Kosovë nga Tempulli, si […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×