Takim i Komitetit të programeve

Takim i Komitetit të programeve

  • Date & Time:
    • Maj 18, 2022

Me datë 18.05.2022, Komiteti i programeve të Akademisë Tempulli ka mbajtur takim me stafin akademik dhe përfaqësuesit e studentëve, anëtar të këtij komiteti. Në këtë takim u diskutuan 4 pika të rëndësishme që kanë të bëjnë me procesin e mbarëvajtjes së mësimit  në Akademi, më konkretisht u diskutua për:

  • Vijueshmërinë e studentëve
  • Kalueshmërinë e studentëve
  • Procesin e ligjëratave, dhe
  • Procesin e provimeve

 Diskutimi u zhvillua në frymë konstruktive, me pjesëmarrje në diskutim të gjithë të pranishmëve, përfshijë edhe përfaqësuesit e studentëve. Një vlerësim i përgjithshëm ishte se procesi mësimor, në të gjitha pikat e cekura më lartë ka qenë në nivel të kënaqshëm dhe u dakordua që të ketë një angazhim edhe më të madhe me qëllim të arritjes së objektivave studimore si nga ana e stafit Akademik ashtu edhe nga ana e studentëve, gjithmonë duke pasur parasysh objektivin e të pasurit të studentit në qendër.

Join event

2022-5-18 2022-5-18 Europe/London Takim i Komitetit të programeve Me datë 18.05.2022, Komiteti i programeve të Akademisë Tempulli ka mbajtur takim me stafin akademik dhe përfaqësuesit e studentëve, anëtar të këtij komiteti. Në këtë takim u diskutuan 4 pika të rëndësishme që kanë të bëjnë me procesin e mbarëvajtjes së mësimit  në Akademi, më konkretisht u diskutua për: Vijueshmërinë e studentëve Kalueshmërinë e studentëve […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×