Studio dhe paguaj studimet çdo muaj, pa kamatë

Studio dhe paguaj studimet çdo muaj, pa kamatë

  • Date & Time:
    • Shtator 21, 2021

Tempulli dhe Banka TEB SHA kanë arritur marrëveshje bashkëpunimi duke ju mundësuar studentëve të paguajnë këstet e tyre mujore të studimeve pa kamatë dhe deri në 12 muaj maturitet.

Të gjithë studentët e Tempullit, të cilët regjistrojnë studimet në programet Bachelor apo Master përfitojnë nga kjo mundësi.

Regjistrimet kanë filluar, nxito dhe rezervo vendin në ndonjërin prej programeve tona, sepse numrat janë të limituar.

 

Join event

2021-9-21 2021-9-21 Europe/London Studio dhe paguaj studimet çdo muaj, pa kamatë Tempulli dhe Banka TEB SHA kanë arritur marrëveshje bashkëpunimi duke ju mundësuar studentëve të paguajnë këstet e tyre mujore të studimeve pa kamatë dhe deri në 12 muaj maturitet. Të gjithë studentët e Tempullit, të cilët regjistrojnë studimet në programet Bachelor apo Master përfitojnë nga kjo mundësi. Regjistrimet kanë filluar, nxito dhe rezervo vendin në […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×