Studentët e Tempullit takohen me studentët e Universitetit “Aleksandër Moisiu” në Durrës

Studentët e Tempullit takohen me studentët e Universitetit “Aleksandër Moisiu” në Durrës

  • Date & Time:
    • Maj 20, 2022

Durrës, 20 Maj 2022

Kjo ishte vizita e dytë studimore e realizuar në Universitetin “Aleksandër Moisiu” UAMD në Durrës. Studentët, kursantët dhe profesorët e Tempullit u takua me Profesorin Osman Metalla, Dekan i Fakultetit të Studimeve Profesionale dhe profesor në Departamentin e Shkencave Inxhinierike dhe Detarisë, profesor Vladimir Kasemi, pedagog në Universitetin Politeknik të Tiranës  si dhe Kapitenin Shpëtim Pupa, lektor në Departamentin e Shkencave dhe Detarisë. Studentët u njoftuam me disa nga laboratorët e Navigacionit dhe pajisjet që shërbenin për komunikimin mes anijeve, dhe po ashtu u njoftuan edhe me historikun, fushat e studimit si dhe arritjet dhe sukseset e studentëve të këtij universiteti. Profesor Muhamed Krasniqi, Drejtor i Tempullit në fund të vizitës i falënderoj nikoqirët dhe i ftojë ata për vizitë kthyese në Prishtinë

Join event

2022-5-20 2022-5-20 Europe/London Studentët e Tempullit takohen me studentët e Universitetit “Aleksandër Moisiu” në Durrës Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×