“Revista Shkollore – Siguria në Rrugë” edicioni i tetë.

“Revista Shkollore – Siguria në Rrugë” edicioni i tetë.

  • Date & Time:
    • Mars 22, 2023

Deri më tani, me sukses përfunduam vizitat në 7 shkolla të mesme të larta të Komunës së Prishtinës, në kuadër të projektit “Rivista Shkollore – Siguria në Rrugë” edicioni i tetë.
Gjatë këtyre vizitave, nxënësit u testuan rreth njohurive të tyre për shenjat e trafikut, me theks të veçanet për njohuritë e rregullave të ngasjes së biçikletës si dhe bashkërisht më Policinë e Kosovës po mbahen ligjërata me këshilla rreth sigurisë në trafik dhe rëndësisë së bartjes së pajisjeve mbrojtëse gjatë ngasjes me biçikletë..
Ky projekt do të vazhdoj të në gjithë Kosovën dhe në fund, do të mbahet aktiviteti përmbyllës i garave me biçikleta në nivel të Kosovës, dhe publikimi i hulumtimit nga të gjeturat në terren.
Projekti është iniciuar dhe implementuar nga Akademia Tempulli dhe AMRKS, në partneritet me Ministrinë e Arsimit, Ministrinë e Infrastrukturës, Policinë e Kosovës dhe DKA-të komunale.

Join event

2023-3-22 2023-3-22 Europe/London “Revista Shkollore – Siguria në Rrugë” edicioni i tetë. Deri më tani, me sukses përfunduam vizitat në 7 shkolla të mesme të larta të Komunës së Prishtinës, në kuadër të projektit “Rivista Shkollore – Siguria në Rrugë” edicioni i tetë. Gjatë këtyre vizitave, nxënësit u testuan rreth njohurive të tyre për shenjat e trafikut, me theks të veçanet për njohuritë e rregullave të ngasjes […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×