Projekti i Tempullit për Lagjen Dardania në përfundim e sipër

Projekti i Tempullit për Lagjen Dardania në përfundim e sipër

  • Date & Time:
    • Nëntor 19, 2020

Projekti i punuar nga profesorët e Tempullit “Analizë preliminare e qarkullimit dhe mobilitetit në lagjen Dardania me rekomandime” në kryeqytet pothuajse është në fazën e fundit. Përveç parkingjeve, lagja Dardania po bëhet dhe me trotuare të reja, shtigje për këmbësorë dhe shteg për biçikleta krejt kjo duke ju falënderuar Komunës te Prishtinës, e cila është investitor në këtë projekt të dhuruar nga Tempulli. Së shpejti do të vendoset edhe sinjalizimi vertikal dhe do të caktohen kahet e lëvizjes nëpër rrugët e lagjes me çka do të qetësohet dhe normalizohet trafiku por edhe lëvizja e të gjithë përdoruesve të rrugës. Dardania do bëhet një lagje model për lagjet e tjera në qytet por edhe për lagjet e komunave tjera.

Join event

2020-11-19 2020-11-19 Europe/London Projekti i Tempullit për Lagjen Dardania në përfundim e sipër Projekti i punuar nga profesorët e Tempullit “Analizë preliminare e qarkullimit dhe mobilitetit në lagjen Dardania me rekomandime” në kryeqytet pothuajse është në fazën e fundit. Përveç parkingjeve, lagja Dardania po bëhet dhe me trotuare të reja, shtigje për këmbësorë dhe shteg për biçikleta krejt kjo duke ju falënderuar Komunës te Prishtinës, e cila është […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×