Për herë të parë në Kosovë lansohet fushata “Gratë kosovare në logjistikë dhe transport”

Për herë të parë në Kosovë lansohet fushata “Gratë kosovare në logjistikë dhe transport”

  • Date & Time:
    • Mars 7, 2023

 

Për herë të parë në Kosovë komuniteti i grave të angazhuara në transport, logjistikë dhe në zingjirët e furnizimit, mbështesin Forumin ndërkombëtar të grave në logjistikë dhe transport, për të shënuar 8 Marsin – Ditën Ndërkombëtare të Grave. Kjo lëvizje ka karakter global dhe në vazhdimësi bënë përpjekje për një botë më ndryshe, një botë pa paragjykime, stereotipe dhe pa diskriminim. Një botë që do të ishte më e larmishme, më e barabartë dhe më gjithëpërfshirëse. Një botë ku ndryshimi vlerësohet dhe festohet.

Moto e sivjetme e këtyre aktiviteteve është #PërqafojeBarazinë, që sivjet simbolikisht po shënohet edhe në Kosovë me iniciativën e Tempullit si anëtar i CILT International – The Chartered Institute of Logistics & Transport.

Forumi ndërkombëtar i grave në logjistikë dhe transport është formuar për të inkurajuar dhe për të promovuar rolin e tyre në këtë industrinë.

Nëse edhe ju përkrahni këtë lëvizje ju lutem të bëni një foto tuajën me duar të lidhura mbi supet e juaja dhe të publikoni në profilin tuaj duke shkruar në hashtag #IWD2023 #PërqafojeBarazinë #Tempulli #Kosova ##EmbraceEquity

Join event

2023-3-7 2023-3-7 Europe/London Për herë të parë në Kosovë lansohet fushata “Gratë kosovare në logjistikë dhe transport”   Për herë të parë në Kosovë komuniteti i grave të angazhuara në transport, logjistikë dhe në zingjirët e furnizimit, mbështesin Forumin ndërkombëtar të grave në logjistikë dhe transport, për të shënuar 8 Marsin – Ditën Ndërkombëtare të Grave. Kjo lëvizje ka karakter global dhe në vazhdimësi bënë përpjekje për një botë më ndryshe, një […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×