Mbahet mbledhja e Komisionit për Hartimin e Planit Strategjik të Akademisë

Mbahet mbledhja e Komisionit për Hartimin e Planit Strategjik të Akademisë

  • Date & Time:
    • Nëntor 2, 2020

U mbajt mbledhja e Komisionit për Hartimin e Planit Strategjik të Akademisë.

Ky takim u hap nga Drejtori i Akademisë Dr.Sc.Muhamed Krasniqit. Drejtori i Akademisë Z.Krasniqi para anëtarëve prezantoi rëndësinë e përcaktimit të vizionit misionit dhe  objektivave strategjike të Akademisë dhe kërkoj nga anëtarët që të japin propozime për përcaktimin e vizionit të Akademisë.

Të  gjithë pjesëmarrësit dhanë kontribuin e tyre karshi caktimit të vizionit dhe misionit të Akademisë dhe unanimisht u dakorduan për Vizionin si në vijim;

“Institucion Unik i arsimit të lartë në vend dhe  rajon, me fokus në zhvillimin e shkathtësive hulumtuese profesionale përmes ndërlidhjes së mësimdhënies inovative, punës praktike dhe shkencore për të mirën e komunitetit”.

Pas përcaktimit të Vizionit të Akademisë, Z. Krasniqi gjithashtu porpozoj që të japin propozime lidhur me përcaktimin e Misonit të Akademisë.

Anëtarët  e komisionit  konformë propozimeve u dakorduan për Misionin e Akademisë  si në vijmë:

“Në mënyrë cilësore të përgadisë  student dhe kursant me njohuri dhe aftësi përkatëse për të mësuar dhe hulumtuar për një karrierë të sukseshme si profesionist aktiv në komunitet”.

Join event

2020-11-2 2020-11-2 Europe/London Mbahet mbledhja e Komisionit për Hartimin e Planit Strategjik të Akademisë U mbajt mbledhja e Komisionit për Hartimin e Planit Strategjik të Akademisë. Ky takim u hap nga Drejtori i Akademisë Dr.Sc.Muhamed Krasniqit. Drejtori i Akademisë Z.Krasniqi para anëtarëve prezantoi rëndësinë e përcaktimit të vizionit misionit dhe  objektivave strategjike të Akademisë dhe kërkoj nga anëtarët që të japin propozime për përcaktimin e vizionit të Akademisë. Të  […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×