KShC dhe AKA vizituan Tempullin

KShC dhe AKA vizituan Tempullin

  • Date & Time:
    • Tetor 18, 2021

Sot, menaxhmenti i Tempullit së bashku me bashkëpunëtorë pritën në vizitë pune Kryetaren e Këshillit Shtetëror të Cilësisë (KShC), Profesoreshën Hasnije Ilazi dhe Drejtorin nga Agjencia e Kosovës për Akreditim (AKA) z. Naim Gashi.

Takimi i sotëm edhe pse me karakter njohës dhe informues ishte mjaftë i rëndësishëm për të bashkëbiseduar lidhur zhvillimet e reja në arsimin e lartë në vend. Takimi kishte për qëllim inkurajimin e bashkëpunimit profesional me qëllim të implementimit të plotë të standardeve të cilësisë duke garantuar mësimdhënie dhe mësim nxënie pa anashkaluar edhe komponentin e hulumtimit aplikativ dhe shkencor.

Zyrtarët më të lartë të KShC-së dhe AKA-s, u njoftuan me implementimin e rekomandimeve të eksperteve ndërkombëtar të cilët ishin të angazhuar për vlerësimin e jashtëm të Tempullit si dhe për përgatitjet tona për fillimin e vitit të ri akademik.

Join event

2021-10-18 2021-10-18 Europe/London KShC dhe AKA vizituan Tempullin Sot, menaxhmenti i Tempullit së bashku me bashkëpunëtorë pritën në vizitë pune Kryetaren e Këshillit Shtetëror të Cilësisë (KShC), Profesoreshën Hasnije Ilazi dhe Drejtorin nga Agjencia e Kosovës për Akreditim (AKA) z. Naim Gashi. Takimi i sotëm edhe pse me karakter njohës dhe informues ishte mjaftë i rëndësishëm për të bashkëbiseduar lidhur zhvillimet e reja […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×