Humaniteti me vepra konkrete

Humaniteti me vepra konkrete

  • Date & Time:
    • Maj 1, 2022

 

Humaniteti me vepra konkrete. Parlamenti Studentor i Tempullit edhe sivjet sikurse viteve tjera ka siguruar pako ushqimore dhe artikuj tjerë higjenikë për familjet në nevojë. Aksionit të studentëve të studimeve Bachelor dhe Master ju bashkuan edhe qytetarë tjerë. Një falenderim i dedikohet Pranverës, Albertit dhe Yllzonit, të cilët për disa ditë u angazhuan në këtë aksion dhe sot në prag të Ditës së Bajramit do të shpërndajnë ndihmat për disa familje skamnore në Prishtinë, Fushë Kosovë, Obiliq dhe Ferizaj.

Join event

2022-5-1 2022-5-1 Europe/London Humaniteti me vepra konkrete   Humaniteti me vepra konkrete. Parlamenti Studentor i Tempullit edhe sivjet sikurse viteve tjera ka siguruar pako ushqimore dhe artikuj tjerë higjenikë për familjet në nevojë. Aksionit të studentëve të studimeve Bachelor dhe Master ju bashkuan edhe qytetarë tjerë. Një falenderim i dedikohet Pranverës, Albertit dhe Yllzonit, të cilët për disa ditë u angazhuan në […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×