Intervistë rreth aksidenteve në trafik

Intervistë rreth aksidenteve në trafik

  • Date & Time:
    • Mars 1, 2023

 

Drejtori i Akademisë TEMPULLI, profesor Muhamed Krasniqi ishte i ftuar në  emisionin BonBon në RTV21 për të folur rreth sigurisë në rrugë dhe aksidenteve fatale ditëve të fundit në Kosovë.

LINK-  https://youtu.be/KEGNv7X6Yr4

Join event

2023-3-1 2023-3-1 Europe/London Intervistë rreth aksidenteve në trafik   Drejtori i Akademisë TEMPULLI, profesor Muhamed Krasniqi ishte i ftuar në  emisionin BonBon në RTV21 për të folur rreth sigurisë në rrugë dhe aksidenteve fatale ditëve të fundit në Kosovë. LINK-  https://youtu.be/KEGNv7X6Yr4 Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×