Drejt epokës digjitale – teknologji, inovacion dhe edukim

Drejt epokës digjitale – teknologji, inovacion dhe edukim

  • Date & Time:
    • Tetor 12, 2021

Krahas investimeve në rrafshin softuerikë, këto ditë janë bërë investime shtesë edhe në pajisjet laboratorike të teknologjisë informative, të cilat përveç sigurisë garantojnë edhe cilësi të lartë në ofrimin e shërbimeve. Infrastruktura e re teknologjike është dizajnuar dhe është ngritur në përputhje me programet e studimit, duke ju mundësuar studentëve nxënshmëri të lartë dhe efikasitet në studime. Përveç serverëve të rinj, TV tabelave interaktive Smart, për nevojat e studentëve dhe mësimdhënësve këto ditë janë siguruar edhe dhjetëra kompjuterë të sofistikuar. Furnizimi me këto pajisje të reja teknologjike padyshim se përmirëson mësimdhënien mbi baza te teknologjitë digjitale, mbështetjen për digjitalizimin e metodave pedagogjike të mësimdhënies dhe sigurimin e infrastrukturës së kërkuar për mësim gjithëpërfshirës dhe elastik me prezencë fizike dhe nga distanca.

Join event

2021-10-12 2021-10-12 Europe/London Drejt epokës digjitale – teknologji, inovacion dhe edukim Krahas investimeve në rrafshin softuerikë, këto ditë janë bërë investime shtesë edhe në pajisjet laboratorike të teknologjisë informative, të cilat përveç sigurisë garantojnë edhe cilësi të lartë në ofrimin e shërbimeve. Infrastruktura e re teknologjike është dizajnuar dhe është ngritur në përputhje me programet e studimit, duke ju mundësuar studentëve nxënshmëri të lartë dhe efikasitet […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×