Ditë informuese për studentët e rinj

Ditë informuese për studentët e rinj

  • Date & Time:
    • Tetor 15, 2021

Fillimisht, Ju falënderojmë që keni zgjedhur Akademinë Tempulli për të bërë rrugëtimin tuaj më të rëndësishëm të jetës, atë të pajisjes me dije dhe shkathtësi për tu përballur me sfidat, që pasojnë pas studimeve.
Në kuadër të fillimit të vitit akademik, ju njoftojmë se do të mbahen ditët informuese sipas orarit:

Studentët Bachelor, 19.10.2021, ora 12:00
Studentët Master, 20.10.2021, ora 12:00
Vendi: Tempulli

Kjo ditë informuese ka për qëllim të ju njoftoj për jetën studentore duke ju pajisur me të gjitha informatat e nevojshme për fillimin e vitit akademik.
Ju mirëpresim në familjen e madhe të Tempullit.

Join event

2021-10-15 2021-10-15 Europe/London Ditë informuese për studentët e rinj Fillimisht, Ju falënderojmë që keni zgjedhur Akademinë Tempulli për të bërë rrugëtimin tuaj më të rëndësishëm të jetës, atë të pajisjes me dije dhe shkathtësi për tu përballur me sfidat, që pasojnë pas studimeve. Në kuadër të fillimit të vitit akademik, ju njoftojmë se do të mbahen ditët informuese sipas orarit: Studentët Bachelor, 19.10.2021, ora […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×