Akademia TEMPULLI dhe VllesaPagesa nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi

Akademia TEMPULLI dhe VllesaPagesa nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi

  • Date & Time:
    • Gusht 31, 2021

Studentët e Tempullit tani do ta kenë më të lehtë realizimin e pagesave për studime dhe trajnime, duke ju mundësuar atyre që pagesat t’i bëjnë në të gjitha degët e VllesaPagesa si dhe online përmes Aplikacionit VllesaWallet.

Kjo marrëveshje mundëson realizimin e pagesave edhe përmes aplikacionit VllesaWallet të qasshëm në PlayStore apo AppStore.

Tempulli si institucioni i parë privat i arsimit të lartë në Kosovë, po bëhet edhe institucioni i parë që përmes VllesaVallet, studentëve dhe kursantëve të vet ju krijon këtë mundësi inovative dhe me kosto minimale për shërbime financiare.

VllesaPagesa është e angazhuar në vazhdimësi që qytetarëve të Kosovës të ju ofroj një gamë të gjerë të shërbimeve në një lokacion, lehtësi në qasje ndaj këtyre shërbimeve si dhe fleksibilitet në shumë lloje të pagesave. VllesaPagesa ka degë pothuajse në të gjitha qytetet në Kosovë. Në linkun e mëposhtëm mund të gjeni lokacionin e VllesaPagesa, i cili gjendet afër ndërtesës së Tempullit në Lagjen Arbëria në Prishtinë  https://vllesapagesa.com/lokacionet/.

Për më shumë info vizitoni faqen tonë www.vllesapagesa.com

Join event

2021-8-31 2021-8-31 Europe/London Akademia TEMPULLI dhe VllesaPagesa nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi Studentët e Tempullit tani do ta kenë më të lehtë realizimin e pagesave për studime dhe trajnime, duke ju mundësuar atyre që pagesat t’i bëjnë në të gjitha degët e VllesaPagesa si dhe online përmes Aplikacionit VllesaWallet. Kjo marrëveshje mundëson realizimin e pagesave edhe përmes aplikacionit VllesaWallet të qasshëm në PlayStore apo AppStore. Tempulli si […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×