Akademia e Sigurisë në Tiranë takon studentët dhe profesorët e Tempullit

Akademia e Sigurisë në Tiranë takon studentët dhe profesorët e Tempullit

  • Date & Time:
    • Maj 20, 2022

 

   

Tiranë, 20 Maj 2022

 

Në kuadër të vizitës studimore në Shqipëri, studentët dhe kursantët e Tempullit së bashku me profesorët e tyre, u pritën në takim nga Menaxhmenti i lartë i Akademisë së Sigurisë së Shqipërisë. Gjatë vizitës në Akademi studentët dhe profesorët nga Kosova fillimisht u pritën nga krye komisari Msc. Lavdim Kazazi, i cili i shoqërojë mysafirët në poligonin e qitjes, për të vazhduar në Fakultetin e Sigurisë dhe Hetimit, më pas edhe në Muzeun e Policisë. Pas këtyre vizitave në departamentet e Akademisë, drejtori i Akademisë Tempulli, Profesor Muhamed Krasniqi së bashku me disa profesorë, bashkëpunëtor dhe përfaqësues të studentëve është pritur nga Drejtori i Akademisë së Sigurisë, Prof. Dr. Bilbil Memaj i cili bëri një përshkrim të përgjithshëm rreth aktiviteteve mësimore të Akademisë së Sigurisë duke u nisur nga historikut të saj ndër vite.

Join event

2022-5-20 2022-5-20 Europe/London Akademia e Sigurisë në Tiranë takon studentët dhe profesorët e Tempullit       Tiranë, 20 Maj 2022   Në kuadër të vizitës studimore në Shqipëri, studentët dhe kursantët e Tempullit së bashku me profesorët e tyre, u pritën në takim nga Menaxhmenti i lartë i Akademisë së Sigurisë së Shqipërisë. Gjatë vizitës në Akademi studentët dhe profesorët nga Kosova fillimisht u pritën nga krye komisari Msc. Lavdim […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×