Vizioni ZERO edhe në Kosovë

Vizioni ZERO edhe në Kosovë

  • Date & Time:
    • Nëntor 4, 2019

Prishtinë, 4 Nëntor 2019

“Jetojmë për VIZIONIN ZERO” është një program i ri i nisur nga miqtë e Kolegjit Tempulli nga FEVR-i, përkatësisht nga Presidenti i saj Jeannot Mersch dhe Zëvendës Presidenti Robert Štaba.

Normalisht që ne nuk pajtohemi asnjëherë për asnjë vdekje dhe lëndim serioz në trafikun rrugor, i cili vjen si pasojë e ndonjë aksidenti! Kjo është arsyeja pse “VIZIONI ZERO” është qëllimi i vetëm që mund të arrihet në dekadat e ardhshme, si një hap konkret për një objektiv të përkohshëm me 50% më pak vdekje në rrugë midis viteve 2020 dhe 2030.

“I lumtur qe arrita të lansojë edhe këtë projekt në vendin tim ku rrjedhimisht edhe Kosova nga kjo javë i bashkohet fushatës globale” deklarojë Prof. Dr. Muhamed Krasniqi nga Kolegji Tempulli  #VisionZeroInCities

Join event

2019-11-4 2019-11-4 Europe/London Vizioni ZERO edhe në Kosovë Prishtinë, 4 Nëntor 2019 “Jetojmë për VIZIONIN ZERO” është një program i ri i nisur nga miqtë e Kolegjit Tempulli nga FEVR-i, përkatësisht nga Presidenti i saj Jeannot Mersch dhe Zëvendës Presidenti Robert Štaba. Normalisht që ne nuk pajtohemi asnjëherë për asnjë vdekje dhe lëndim serioz në trafikun rrugor, i cili vjen si pasojë e ndonjë aksidenti! Kjo është […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×