Studentët mbajnë takim virtual me profesor Krasniqin

Studentët mbajnë takim virtual me profesor Krasniqin

  • Date & Time:
    • Prill 27, 2020

Prishtinë, 27 Prill 2020

Takimi kësaj radhe u zhvillua në një format ndryshe duke i respektuar plotësisht rrethanat e reja për shkak të pandemisë COVID-19.

Kryetari i Këshillit Drejtues Dr. Sc. Muhamed Krasniqi, gjatë takimit i uroj studentët për përkushtimin e tyre dhe pjesëmarrjen aktive në procesin mësimore nga distanca. Profesor Krasniqi më pastaj kërkoj nga të gjithë studentët që të respektojnë udhëzimet e institucioneve publike për marrjen e masave të nevojshme për mbrojte nga pandemia COVID-19.

Studentët e pranishëm patën rastin që të drejtojnë pyetje rreth mësimit virtual, rreth formave të vlerësimit të arritshmërisë, rreth përfundimit të praktikës profesionale, etj. Gjatë këtij takimi, ndër të tjerash, u diskutua edhe për afatin e provimeve të prillit, i cili nuk do të realizohet në kuadër të kësaj faze të jashtëzakonshme, si dhe për mënyrën se si do të realizohen ushtrimet laboratorike e praktike në programet e ndryshme të studimit në UP, të cilat nuk mund të zhvillohen nga distanca.

Tempulli do të ju mbajë të informuar vazhdimisht lidhur me situatën me COVID 19 në Republikën e Kosovës.

Join event

2020-4-27 2020-4-27 Europe/London Studentët mbajnë takim virtual me profesor Krasniqin Prishtinë, 27 Prill 2020 Takimi kësaj radhe u zhvillua në një format ndryshe duke i respektuar plotësisht rrethanat e reja për shkak të pandemisë COVID-19. Kryetari i Këshillit Drejtues Dr. Sc. Muhamed Krasniqi, gjatë takimit i uroj studentët për përkushtimin e tyre dhe pjesëmarrjen aktive në procesin mësimore nga distanca. Profesor Krasniqi më pastaj kërkoj […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×