Stadardi i origjinalitetit dhe dukuria e plagjiaturës

Stadardi i origjinalitetit dhe dukuria e plagjiaturës

  • Date & Time:
    • Maj 19, 2020

Kolegji Tempulli në kuadër të përpjekjeve të veta të vazhdueshme për të ofruar shërbime sa më cilësore dhe trajnime shtesë për studentët dhe kursantët e vet, kësaj radhe do të organizojë ligjëratën e hapur me Profesorin Islam Musliu. Bashkëbisedimi virtual me profesorin Musliu do të fokusohet në ofrimin e njohurive shtesë për studentët në lidhje me këto tema:

  • Si të shkruhet një punim shkencor dhe një punim diplome;
  • Standardi i origjinalitetit dhe dukuria e plagjiaturës;
  • Si të përdoret drejtë literatura dhe referencat gjatë shkrimit;
  • Mendimi dhe rëndësia e zhvillimit të mendimit kritik.

Kjo ligjëratë padyshim se është e nevojshme për një përgatitje të duhur të studentëve për të qenë të gatshëm dhe me kompetencë për nevojat e tregut të punës.

Luteni që të martën me datë 19 Maj 2020 duke filluar nga ora 13:00 të kyçeni në linkun tonë zyrtar (të cilin e posedojnë studentët) në Platformën ZOOM dhe të bëheni pjesë e kësaj ligjërate të hapur dhe të organizuar enkas për ju studentë të dashur.

Join event

2020-5-19 2020-5-19 Europe/London Stadardi i origjinalitetit dhe dukuria e plagjiaturës Kolegji Tempulli në kuadër të përpjekjeve të veta të vazhdueshme për të ofruar shërbime sa më cilësore dhe trajnime shtesë për studentët dhe kursantët e vet, kësaj radhe do të organizojë ligjëratën e hapur me Profesorin Islam Musliu. Bashkëbisedimi virtual me profesorin Musliu do të fokusohet në ofrimin e njohurive shtesë për studentët në lidhje […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×