Rinia dhe shëndeti mendor gjatë COVID 19

Rinia dhe shëndeti mendor gjatë COVID 19

  • Date & Time:
    • Maj 15, 2020

Një ndjenje e trishtuar, i stresuar ose i zemëruar është plotësisht normale gjatë kësaj periudhe kur po përballemi me COVID-19. Nuk është normale frika dhe ankthi për sëmundjen e koronavirusit, sikurse që nuk është normale ndërprerja e kontakteve nga distanca me miqtë dhe të afërmit por edhe ndërprerja e vijimit të studimeve dhe të punës. Përshtatja dhe aplikimi i mënyrave të reja të të mësuarit dhe të punës (nga distanca) është një proces paksa i vështirë, por gjithmonë duhet ta dish, se Ti nuk je vetëm.

Zbuloni tregimet, ilustrimet dhe mesazhet e mbështetjes të shpërndara nga komuniteti mbarë botëror duke u përpjekur që bashkërisht ti përshtatemi këtij normaliteti të përkohshëm.

Si rezultat i bashkëpunimit në mes të Kolegjit Tempulli dhe Qendrës për këshillime Labyrinth, të premten me datë 15 Maj në ora 13.00, Drejtori Ekzekutiv i kësaj qendre, eksperti i njohur Safet Blakaj do të takojë virtualisht studentët e Kolegjit Tempulli.

Bashkohu edhe Ti dhe ruaj shëndetin mendor edhe gjatë COVID 19.

Join event

2020-5-15 2020-5-15 Europe/London Rinia dhe shëndeti mendor gjatë COVID 19 Një ndjenje e trishtuar, i stresuar ose i zemëruar është plotësisht normale gjatë kësaj periudhe kur po përballemi me COVID-19. Nuk është normale frika dhe ankthi për sëmundjen e koronavirusit, sikurse që nuk është normale ndërprerja e kontakteve nga distanca me miqtë dhe të afërmit por edhe ndërprerja e vijimit të studimeve dhe të punës. Përshtatja […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×