Ngasja e biçikletës – kënaqësi dhe shëndet

Ngasja e biçikletës – kënaqësi dhe shëndet

  • Date & Time:
    • Shtator 20, 2019

20 Shtator 2019, Prishtinë

Dita e premte sipas planit të aktiviteteve javore në kuadër të shënimit të Javës Evropiane të Mobilitetit, ishte rezervuar për mbajtjen e aktivitetit “Ngasja e biçikletës – kënaqësi dhe shëndet”.Aktiviteti në ngasjen e biçikletave u mbajt në ora 12.00 në Sheshin Zahir Pajaziti ku i pranishëm ishte edhe N/Kryetari i Komunës të Prishtinës z. Muhedin Nushi.

Përveç organizatorëve, përfaqësuesve të Komunës së Prishtinës, Kolegjit Tempulli, AMRKS dhe qytetarëve dashamirë të ecjes dhe çiklizmit ishin edhe nxënësit e SHFMU “Qamil Batalli” të cilët provuan shkathtësitë e tyre teknike në ngasjen e biçikletave. Poligoni së bashku me simulimin e rrugëve, udhëkryqeve dhe shenjat e trafikut ishin vendosur enkas për shënimin e këtij aktiviteti nga AMRKS-ja.

Join event

2019-9-20 2019-9-20 Europe/London Ngasja e biçikletës – kënaqësi dhe shëndet 20 Shtator 2019, Prishtinë Dita e premte sipas planit të aktiviteteve javore në kuadër të shënimit të Javës Evropiane të Mobilitetit, ishte rezervuar për mbajtjen e aktivitetit “Ngasja e biçikletës – kënaqësi dhe shëndet”.Aktiviteti në ngasjen e biçikletave u mbajt në ora 12.00 në Sheshin Zahir Pajaziti ku i pranishëm ishte edhe N/Kryetari i Komunës […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×