Nënshkruhet Marrëveshje e re e bashkëpunimit me Universitetin “Shën Klimenti i Ohrit“- nga Manastiri, Maqedonia Veriore 

Nënshkruhet Marrëveshje e re e bashkëpunimit me Universitetin “Shën Klimenti i Ohrit“- nga Manastiri, Maqedonia Veriore 

  • Date & Time:
    • Prill 20, 2021

Prishtinë/Manastir,  Prill 20, 2021

Ky Memorandum është një kornizë e përgjithshme e bashkëpunimit të ardhshëm në mes të dyja institucioneve në zhvillimin e programeve të studimit në përputhje me nevojat e industrisë, bashkëpunim për kërkime të përbashkëta, zhvillimin e projekteve shkencore brenda programit Erasmus +, organizimin e punëtorive, tryezave të rrumbullakëta, konferencave dhe shkëmbimin  e përvojës të profesorëve dhe studiuesve tjerë. Kjo është marrëveshja e dytë me radhë në mes të dyja institucioneve sepse marrëveshja e parë 5 vjeçare tashmë ka skaduar. Marrëveshja është nënshkruar nga Dekani i Fakultetit të Shkencave Teknike nga Manastiri Prof. dr. Stojanqe Nusev dhe Drejtori ekzekutiv i Akademisë Tempulli nga Prishtina Prof. dr. Muhamed Krasniq

Join event

2021-4-20 2021-4-20 Europe/London Nënshkruhet Marrëveshje e re e bashkëpunimit me Universitetin “Shën Klimenti i Ohrit“- nga Manastiri, Maqedonia Veriore  Prishtinë/Manastir,  Prill 20, 2021 Ky Memorandum është një kornizë e përgjithshme e bashkëpunimit të ardhshëm në mes të dyja institucioneve në zhvillimin e programeve të studimit në përputhje me nevojat e industrisë, bashkëpunim për kërkime të përbashkëta, zhvillimin e projekteve shkencore brenda programit Erasmus +, organizimin e punëtorive, tryezave të rrumbullakëta, konferencave dhe shkëmbimin  e […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×