Ligjëratë për studentë “Standardi i origjinalitetit dhe dukuria e plagjiaturës”

Ligjëratë për studentë “Standardi i origjinalitetit dhe dukuria e plagjiaturës”

  • Date & Time:
    • Maj 19, 2020

Prishtinë, 19 Maj 2020

Kolegji Tempulli në kuadër të përpjekjeve të veta të vazhdueshme për të ofruar shërbime sa më cilësore dhe trajnime shtesë për studentët dhe kursantët e vet, kësaj radhe ka organizuar ligjëratën e hapur me Profesorin Islam Musliu. Bashkëbisedimi virtual me profesorin Musliu është fokusuar në ofrimin e njohurive shtesë për studentët në lidhje me këto tema:

  • Si të shkruhet një punim shkencor dhe një punim diplome;
  • Standardi i origjinalitetit dhe dukuria e plagjiaturës;
  • Si të përdoret drejtë literatura dhe referencat gjatë shkrimit;
  • Mendimi dhe rëndësia e zhvillimit të mendimit kritik.

Pas përfundimit të ligjëratës studentët drejtuan pyetje të ndryshme për profesorin lidhur me temat e ligjëratës.  Kjo ligjëratë padyshim se ishte e nevojshme për një përgatitje të duhur të studentëve për të qenë të gatshëm dhe me kompetencë për nevojat e tregut të punës. Në fund Sekretarja e Përgjithshme znj. Fatime Krasniqi ka falënderuar profesorin Musliu për kontributin e tij disa vjeçar në Kolegjin Tempulli.

Join event

2020-5-19 2020-5-19 Europe/London Ligjëratë për studentë “Standardi i origjinalitetit dhe dukuria e plagjiaturës” Prishtinë, 19 Maj 2020 Kolegji Tempulli në kuadër të përpjekjeve të veta të vazhdueshme për të ofruar shërbime sa më cilësore dhe trajnime shtesë për studentët dhe kursantët e vet, kësaj radhe ka organizuar ligjëratën e hapur me Profesorin Islam Musliu. Bashkëbisedimi virtual me profesorin Musliu është fokusuar në ofrimin e njohurive shtesë për studentët në lidhje me këto […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×