Ligjëratë për studentë rreth shëndetit mendor gjatë COVID 19

Ligjëratë për studentë rreth shëndetit mendor gjatë COVID 19

  • Date & Time:
    • Maj 15, 2020

Prishtinë, 15 Maj 2020

Me qëllim të mbështetjes të studentëve gjatë kësaj periudhe karantimi nëpër shtëpi, Tempulli në bashkëpunim me Qendrën për këshillime “Labyrinth” organizojë një ligjëratë online me Drejtorin Ekzekutiv i kësaj qendre, ekspertin e njohur Safet Blakaj.

Ligjërata ishte mjaftë interesante dhe zgjoi kureshtje te pjesëmarrësit. Studentët drejtuan shumë pyetje lidhur me pasojat e pandemisë, mungesën e koncentrimit në mësime në kushte karantinimi, vetëbesimin, konfliktet e mundshme familjare, etj. Eksperti gjatë prezantimit të tij ofrojë mjaftë këshilla profesionale se si të tejkalohet kjo gjendje dhe i luti studentët që të kanë besim në vete dhe të respektojnë rekomandimet e Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik.

Në këtë ligjëratë përveç studentëve morën pjesë edhe kursantë tjerë të Qendrës për zhvillim profesional.  Përshtatja dhe aplikimi i mënyrave të reja të të mësuarit dhe të punës (nga distanca) është një̈ proces paksa i vështirë̈, por gjithmonë̈ duhet ditur se Ti nuk je vetëm.    

Join event

2020-5-15 2020-5-15 Europe/London Ligjëratë për studentë rreth shëndetit mendor gjatë COVID 19 Prishtinë, 15 Maj 2020 Me qëllim të mbështetjes të studentëve gjatë kësaj periudhe karantimi nëpër shtëpi, Tempulli në bashkëpunim me Qendrën për këshillime “Labyrinth” organizojë një ligjëratë online me Drejtorin Ekzekutiv i kësaj qendre, ekspertin e njohur Safet Blakaj. Ligjërata ishte mjaftë interesante dhe zgjoi kureshtje te pjesëmarrësit. Studentët drejtuan shumë pyetje lidhur me pasojat e […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×