Home

Lansimi i fushatës "përqendrohu në ngasje"

Prishtinë, 1 Nëntor 2018

Në Konferencën e sotme të organizuar nga Policia e Kosovës me rastin e lansimit të kampanjës 'PËRQENDROHU NË NGASJE'', përveç Zv. Ministrit të Infrastrukturës, Zyrtarëve të lartë policor dhe organizatave tjera mori pjesë edhe Drejtori i Kolegjit Tempulli Prof. Dr. Muhamed Krasniqi. Profesor Krasnqi ndër të tjera në adresimin e tij para medieve bëri thirrje që në rastet kur kemi aksidente të trafikut të cilësuara si “vet aksidente” të hulumtohen deri në detajet më të vogla faktorët që kanë sjellë deri te këto aksidente.

Ky veprim duhet të merret pikërisht për faktin se të aksidentuarit, përkatësisht viktimat në këto raste janë mosha më produktive e shoqërisë prej 20 deri 35 vite.