Home

Kolegji Tempulli antarësohet në Odën Ekonomike Gjermano Kosovare (OEGJK)

 

Oda Ekonomike Gjermano – Kosovare është themeluar me 17 prill të vitit 2012 dhe që nga ajo kohë ka rritur dhe vazhdon të rrisë kapacitetet e saja vepruese, duke dëshmuar afërsi dhe përgjegjësi për detyrat që i takojnë.

Një hap më shumë në zgjerimin e bashkëpunimit për Kolegjin Tempulli është edhe antarësimi nëOEGJK.

Ky anëtarësim ka rëndësi të madhe për veprimtarinë e Kolegjit Tempulli, sepse ofrohet mundësia e krijimit të kontakteve të reja dhe nxitja e bashkëpunimeve me insitucione dhe organizata gjermane, rrjedhimisht edhe përfitimin e kulturës dhe modelit të punës gjermane.

Menaxhmenti i Kolegjit Tempulli ditë më parë mori pjesë në punimet e Kuvendit të radhës të Odës Ekonomike Gjermano -Kosovare.