Laboratories

Tempulli has provided adequate infrastructure and necessary audio-visual and laboratory equipment for the smooth running of the teaching process and modern laboratories for the practical part.

Laboratori i Motoristikes

QENDRA PËR ZHVILLIM PROFESIONAL – QZHP Qindra kandidatë të profileve të ndryshme në fushën e trafikut transport janë aftësuar deri më tani në QZHP. Shkollimin disa mujor për instruktor të shoferëve për të gjitha kategoritë e ngasjes e kanë përfunduar me sukses 20 breza dhe dhjetëra kandidatë kanë përfunduar trajnimin fillestar për Pyetës në provimet për patentë shofer si dhe seminaret periodike në ECO ngasje. www.tempulli.org

Gepostet von Kolegji Tempulli am Freitag, 16. März 2018